Челси продължава да "краде" от Брайтън, този път се сдоби с директор на "чайките"


Челси продължава да "краде" от Брайтън, този път се сдоби с директор на "чайките"
Снимка: Getty Images

1170 0

Челси официално обяви новото попълнение в клуба. Английският тим сподели, че вече има ново лице, което ще отговаря за трансферите и световните таланти. На въпросната позиция беше назначен Пол Уинстанли, който допреди това беше в Брайтън.

При „чайките“ Уинстанли беше на директорската позиция, където отговаряше за намирането на таланти.

В официалния си сайт „сините“ благодариха на Брайтън за новото си попълнение. Клубът поясни, че Уинстънли веднага ще започне новата си работа.

Самият той обяви вълнението си за назначаването в Челси, а също и радостта си отново да работи с Греъм Потър: „Развълнуван съм, че се присъединявам към Челси и че ще продължа да работя с Греъм Потър и неговия екип. Изпитвам истинско чувство на вълнение около новата собственост и този проект. Очаквам с нетърпение да работя с такава изключителна група колеги, докато клубът навлиза в нова ера“.

Новият собственик на Челси Тод Боели също изказа радостта си за новото назначение в лондонския тим: „Пол ще бъде страхотно ново попълнение за Челси. Ще помогне много за нашата цел, а именно изграждането на един отбор от световна класа. Пол споделя нашата философия и ще се впише безпроблемно“.

В същото време огромните амбиции на Боели продължават да растат и е напълно вероятно Челси да се сбогува със "Стамфорд Бридж"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички