Леандро Тросар от Брайтън не изключва повторно събиране с Греъм Потър в Челси


Леандро Тросар от Брайтън не изключва повторно събиране с Греъм Потър в Челси
Снимка: Getty Images

1683 0

Голямата звезда на Брайтън и на белгийския национален отбор - Леандро Тросар, не изключи повторно събиране със стария си наставник Греъм Потър в Челси.

Британското издание "Metro", информира наскоро, че управата на "сините" се е насочила към проспериращия белгийски футболист. Съвсем наскоро пък самият той не отрече, че няма да се радва, ако се събере отново с Греъм Потър на "Стамфорд Бридж".

"Към момента никой от Челси не се е свързвал нито с моите представители, нито с Брайтън. Вероятно това може да се промени в бъдеще, но ще видим какво ще се случи. Сега за мен е важно да продължа да играя добре за моя клуб, преди да замина с Белгия за Мондиала в Катар", каза Тросар.

"Беше много странно, когато разбрах, че Греъм Потър отива в Челси. Под неговото ръководство аз се развих много и съм му благодарен за това", добави още белгиецът.

Нападението на "сините" продължава да страда. Челси е отбелязал едва 17 попадения в английския елит през сезона - най-слабото от тимовете от горната половина на таблицата. Мнозина вярват, че именно човек с афинитет към гола като Леандро Тросар може да разреши този проблем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Рийс Джеймс, след като разбра, че пропуска Мондиала в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички