ПСЖ ще опита да привлече Н'Голо Канте от Челси за без пари


ПСЖ ще опита да привлече Н'Голо Канте от Челси за без пари
Снимка: Getty Images

1704 0

ПСЖ продължава с амбициите си към изграждането на звезден състав, който да "мачка" всичко наред. Сега парижани са се прицелили към Н'Голо Канте от Челси, твърди изданието "Le10Sport".

Според гореспоменатия източник, спортният директор на парижани Луис Кампос търси изгодни попълнения в халфовата линия. Въпреки че подписа с Фабиан Руис, Витиня и Ренато Санчес през лятото, Кампос не е напълно доволен от халфовата линия на парижани и се интересува да подпише със звездата на Челси безплатно.

Договорът на Н'Голо Канте с лондончани изтича в края на сезон 2022/23, а управата на "Стамфорд Бридж" все още не е седнала на масата за преговори със своя футболист.

ПСЖ обаче ще трябва да действа бързо и убедително с евентуалното привличане на французина, защото около него "душат" и други грандове като Барселона и Тотнъм.

Канте се превърна в един от най-добрите дефанзивни халфове в играта по време на престоя си в Челси. В момента той е контузен и дори ще пропусне предстоящото Световно първенство в Катар. Неговите способности обаче са силно ценени от редица елитни мениджъри и изглежда към тях се присъединява Кристоф Галтие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Агентът на Кристиано Роналдо урежда негов сънародник в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички