Милан не спира да гравитира около низвергнат футболист на Челси


Милан не спира да гравитира около низвергнат футболист на Челси
Снимка: Getty Images

2180 0

Италианският Милан продължава да има сериозен интерес към закупуването на крилото на Челси – Хаким Зиеш. По време на летния трансферен пазар шампионът в Серия А бе често свързван с привличането на мароканския национал, който не може да се утвърди след трансфера си от Аякс в лондонския клуб.

И макар че през лятото в западен Лондон пристигна Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, то Зиеш остана в клуба, като 29-годишният офанзивен футболист записа някои мачове под ръководството на Греъм Потър.

От средата на септември до края на октомври той има 26 минути футбол, като стартира на 9-и ноември срещу Манчестър Сити за Купата на лигата, след което последваха 17 минути срещу Нюкасъл три дни по-късно.

Зиеш има договор с Челси за още 18 месеца, като се очаква все пак той да напусне английския клуб през зимата и да подсили Милан, твърдят италианските медии. Смятам се, че Милан ще трябва да даде 20 милиона евро, за да вземе мароканеца, а също така да убеди играча да взима по-малко пари. Сегашната заплата на футболиста е шест милиона евро.

Отборът на Милан се радва на добър сезон към този момент, като тимът има 33 точки в 15 мача в Италия и се класира за осминафиналите на Шампионска лига. А кой бранител продължи контракта си с "росонерите", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички