Челси се свърза с Порто за потенциален трансфер на техен играч


Челси се свърза с Порто за потенциален трансфер на техен играч
Снимка: Gulliver/GettyImages

3125 0

Челси следи изявите на левия бек на Порто Алекс Телес и проявява желание да го вземе в редиците си. 27-годишният бразилец прави най-силния си сезон в кариерата и според много специалисти „драконите“ трудно ще го задържат в тима.

Според португалския вестник ‘A Bola’ Челси има желание да докара Алекс Телес на „Стамфорд бридж“, като лондончани искат да запълнят дупката си на левия бек. В момента те разполагат с Маркос Алонсо и Емерсон Палмиери на този пост, но наставникът на „сините“ Франк Лампард не е особен почитател и на двамата. Самият Телес пък наскоро сподели, че мечтата му е един ден да играе за отбор от Висшата лига, тъй че потенциален трансфер изглежда доста вероятен.

Договорът на бразилския защитник с Порто изтича през лятото на 2021-ва година, но от португалския клуб ще се опитат да го задържат, като му предложат нов контракт. Алекс Телес има освобождаваща клауза на стойност 40 милиона евро, но португалското издание смята, че ако се стигне до трансфер, той ще бъде за по-ниска сума.

А ето кой футболист на Челси не спазва правилата при карантина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички