Благородно - Абрамович направи голям жест към лекарите в Лондон


Благородно - Абрамович направи голям жест към лекарите в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

4706 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович направи жест към лекарите в Лондон, които се борят с коронавируса. Това става ясно от съобщение, публикувано на официалния сайт на "сините". Той е предоставил на лекарите своя хотел "Милениум", който се намира на "Стамфорд Бридж".

А всички разходи ще бъдат поети от руския бизнесмен. Много от медицинския персонал ще работи дълги смени и може да не успее да пътува до вкъщи или в противен случай ще трябва да прави дълги пътувания. Местното настаняване помага за поддържане на здравето и благополучието на този решаващ персонал в този критичен момент.

Предложението е за период от два месеца и след това ще бъде преразгледано, според зависи от обстановката. Настанени служители ще бъдат тези, които работят в болници в региона на Северозападен Лондон, но това може да се разпростре и на болници в други райони.

Броят на използваните стаи ще зависи от търсенето, но потенциално всички стаи в хотела биха могли да бъдат предоставени за тази цел. Никой персонал, проявяващ симптоми, няма да използва хотела. А кой от играчите ба лондонския клуб наруши поставената му карантина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички