Бивш играч на Челси: Бих взел Хаверц, вместо Коутиньо


Бивш играч на Челси: Бих взел Хаверц, вместо Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

2344 0

Бившият бранител на Челси Франк Лебьоф смята, че отборът трябва да се опита да вземе Кай Хаверц през това лято, а не Филипе Коутиньо. Звездата на Байер Леверкузен се намира в страхотна форма след подновяването на Бундеслигата, като във вчерашния ден реализира нови две попадения при победата на неговия тим над Борусия Мьонхенгладбах с 3:1.

След силното представяне на Хаверц започна да се говори, че той е в полезрението на Челси и Манчестър Юнайтед. Друг играч от Бундеслигата Филипе Коутиньо обаче също е свързван с преминаване на „Стамфорд бридж“. Според Лебьоф няма две мнения по въпроса, кой футболист трябва да бъде привлечен от Челси. „Според мен това е Хаверц. Харесвам зрелостта, която той показва. Той изглежда като някой, който е на 30 години и знае точно какво и кога трябва да направи. Голът, който той отбеляза срещу Борусия беше много добър – между краката на вратаря. Той организира този отбор и както вече казах миналата седмица, това е играч, който бих взел в моя състав. Знам, че Челси искат Коутиньо, но бих ги посъветвал да вземат Хаверц, защото той трябва да бъде във Висшата лига много скоро. Той трябва да бъде там, защото е много-много талантлив футболист“, заяви Франк Лебьоф пред 'Sky'.

Кай Хаверц прави изключително силен сезон с екипа на Байер Леверкузен. 20-годишният немски национал има 14 гола и 8 асистенции за „аспирините“ в 36 мача във всички турнири. А ето къде трябва да продължи кариерата си Хаверц според Димитър Бербатов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички