Челси намери заместник на Греъм Потър при следващ провал във Висшата лига


Челси намери заместник на Греъм Потър при следващ провал във Висшата лига
Снимка: Getty Images

6902 0

Свободен и без клуб от месеци - Маурисио Почетино, бившият треньор на Тотнъм и ПСЖ, беше свързван с няколко отбора през последните няколко месеца. Името му се споменаваше за Байерн Мюнхен, Ница и дори за селекционер на Англия, където той беше сочен сред кандидатите за наследник на Гарет Саутгейт. Почетино също призна, че не е против да поеме контрола върху селекцията на "Трите лъва".

Сега името му се свързва и с Челси, който търсеше заместник на Томас Тухел миналия септември, но новото ръководство най-накрая заложи на Греъм Потър. The Sun обаче разкрива, че 50-годишният мениджър следи отблизо какво се случва при "сините", където отборът на Греъм Потър в момента е на десето място в таблицата на Висшата лига.

Според английските медии треньорът на лондончани е на "горещия стол" и слаб резултат срещу Фулъм може да му струва скъпо. Ръководството му иска да изчака, но ще вземе мерки в случай на поражение. Следователно, Почетино следи всичко това и не би бил против да поеме контрола над Челси въпреки привързаността си към Тотнъм. А ето какъв съвет даде той на Килиан Мбапе, ако иска да продължи да се развива

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички