Колосални промени в Челси: Тод Боели се оттегля


Колосални промени в Челси: Тод Боели се оттегля
Снимка: Getty Images

6251 0

Новият собственик на Челси Тод Боели е решил да сложи край на действията си като спортен директор на клуба. Американският магнат зае позицията на Марина Грановская и започна пряко да отговаря за трансферите на „сините“.

„Сините“ са едни от водещите действащи фигури на трансферния пазар. Още през лятото се сдобиха с редица нови попълнения, някои от които Пиер-Емерик Обамеянг, Рахийм Стърлинг, Марк Кукурея и Калиду Кулибали. Въпреки това, английският тим се намира на десетата позиция във временното класиране във Висшата лига.

Тод Боели е подсигурил новите лица, които ще отговарят за трансферите. Това вече ще са Пол Уинстанли и Кристофър Вивел, съобщава The Telegraph. Другите лица, които ще работят съвместно с тях, са Джо Лийдс, който ще вземе ролята на заместник-директор на клуба, и Лорънс Стюарт, на позицията технически директор, чиято работа ще е да се фокусира върху футбола в световен мащаб.

В същото време Челси е на крачка от това да се сдобие с още едно ново лице, което да влезе в списъка с януарските им попълнения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички