Любопитно: Двама известни аржентинци са сред вариантите за нов старши треньор на Бразилия


Любопитно: Двама известни аржентинци са сред вариантите за нов старши треньор на Бразилия
Снимка: GettyImages

1558 0

Добре познатите аржентински специалисти - Маурисио Почетино и Марсело Биелса, са сред имената, които са взети под внимание от Бразилия при избора на нов селекционер, съобщава италианското издание "Tuttosport".

Припомняме, че предишният треньор на "Селесао" - Тите, напусна поста след отпадането от Хърватия с дузпи на четвъртфиналите на Мондиал 2022 в Катар.

Първоначално, сред сочените опции за негов заместник бяха Хосеп Гуардиола, Карло Анчелоти и Жозе Моуриньо, но изглежда малко вероятно някой от тях да поеме бразилците - Пеп преподписа с Манчестър Сити, Татко Карло е щастлив в Реал Мадрид, а Специалния, който води Рома, е гласен за нов наставник Португалия.

50-годишният Почетино, който натрупа популярност покрай периода си в Тотнъм, напусна френския гранд ПСЖ през лятото и все още не си е намерил нова работа. 67-годишният Биелса, който е известен с прякора си "Лудия", за последно води английския Лийдс, но двете страни се разделиха на 27 февруари 2022 година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Унай Емери не иска Емилиано Мартинес - Астън Вила гледа към друг вратар, който блесна по време на Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички