След като бе обявен за сигурен напускащ, Педро може и да остане в Челси


След като бе обявен за сигурен напускащ, Педро може и да остане в Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

2552 0

Крилото на Челси Педро реши да поправи журналистите по повод излязлата информация за него във вчерашния ден. Според медиите в Испания бившият играч на Барселона със сигурност напуска лондончани след края на сезона. Днес обаче Педро заяви, че все още не е решил ситуацията около бъдещето си и може да остане в клуба.

Днес испанският атакуващ футболист говори пред официалния сайт на Челси. „Както много хора знаят, настоящият ми договор с Челси изтича през месец май. Все още не съм разговарял с клуба дали той ще бъде продължен. За момента оставам част от Челси поне до края на сезона. В последните дни получих много съобщения от фенове на тима, които се сбогуваха с мен ми благодариха за времето, което изкарах в клуба. Оценявам това, но мога да им кажа, че въпреки че договорът ми изтича, все още не съм разговарял с отбора. Не съм сигурен дали ще продължа да бъда част от Челси. Но за момента информацията, че ставам свободен агент е невярна“, заяви крилото на лондончани.

Педро се присъедини към Челси през лятото на 2015-та година. Испанският футболист бе основна част от отбора, който спечели титлата във Висшата лига през 2017г. под ръководството на Антонио Конте. А ето кой футболист на Барселона може да замести Педро в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички