Тами Ейбрахам и Маркъс Рашфорд „воюват“ за Санчо


Тами Ейбрахам и Маркъс Рашфорд „воюват“ за Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

7281 0

Една от най-големите трансферни саги през това лято ще бъде свързана с крилото на Борусия Дортмунд Джейсън Санчо. Английският талант иска да напусне „Сигнал Идуна Парк“ през лятото, като е обект на интерес от страна на няколко английски клуба. Манчестър Юнайтед и Челси влизат в ролята на основни конкуренти за подписа на футболиста, който навърши 20 години вчера.

Битката за Санчо се пренесе и в социалните мрежи. Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд използва Инстаграм, за да честити рождения ден на крилото на Борусия Дортмунд. „Честит рожден ден, братко! Наслаждавай се на празника в домашни условия“ написа Рашфорд, като качи и снимка на него и Санчо от националния отбор на Англия. Публикацията се хареса много на феновете на „червените дяволи“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Happy birthday bro!! @sanchooo10 Enjoy your day, indoors! ♥️

Публикация, споделена от Marcus Rashford (@marcusrashford) на

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам обаче не бе доволен. „Стой далеч от Джейдън“ отговори бързо Ейбрахам в коментарната секция под снимката. Отговорът на нападателя на Челси, разбира се, бе с шеговита нагласа, но малко по-късно той бе изтрит. От написаното обаче става ясно, че Ейбрахам би приветствал идване на Санчо на „Стамфорд бридж“ през следващия сезон. А ето защо феновете на Манчестър Юнайтед са убедени, че Санчо ще е част от тима през следващата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички