"Чакаме"! Флуминензе потвърди, че е готов да вземе Тиаго Силва от Челси


"Чакаме"! Флуминензе потвърди, че е готов да вземе Тиаго Силва от Челси
Снимка: Getty Images

1091 0

Президентът на бразилския гранд Флуминензе - Марио Битенкорт, потвърди, че клубът проявява интерес за привличане на звездата на Челси - Тиаго Силва, в близкото бъдеще.

Въпреки възрастта си и положението на "сините" в момента, 38-годишният бранител се представя на много високо ниво. Той подписа с лондончани от ПСЖ като свободен агент през лятото на 2020-а година, като помогна много за спечелването на 3 трофеи, сред които Шампионската лига през сезон 2020-21 г.

Бразилецът е в заключителните 6 месеца от договора си с английския гранд и все още не е ясно дали ще подпише нов договор с клуба. Именно поради тази причина, Флуминензе се самопредлага на футболиста, в чието лице вижда най-добрата опция за защитата си.

"Първо чакаме решението му с Челси. Не знаем дали ще преподпише с тях, или не. Чакаме новини, а след това, ще започнем или пък няма преговори с него, за да го върнем във Флуминензе", заяви Битенкорт пред "Lance". 

Силва стартира професионалната си кариера именно при "флузао". За отбора той има на сметката си изиграни 80 мача в периода от 2006 до 2009-а година, записвайки 9 гола и 4 асистенции и печелейки Купата на Бразилия през 2007-а година.

Ето какво разкрива авторитетно издание за плановете на Силва и Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички