Бруно Фернандеш с гол и асистенция при убедителна победа за Манчестър Юнайтед


Бруно Фернандеш с гол и асистенция при убедителна победа за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1217 0

Манчестър Юнайтед се наложи с класическото 3:0 над Уотфорд на "Олд Трафорд" в мач от 27-ия кръг в английската Висша лига. Новото попълнение Бруно Фернандеш реализира дебютното си попадение за тима, като освен това се отчете и с асистенция.

С втория си пореден успех "червените дяволи" изместват Тотнъм от 5-ата позиция и се доближават само на 3 точки от 4-ия Челси. Уотфорд, пък, остава на предпоследното 19-о място, след като при победа имаше шанс да се изстреля чак до 16-ото.

В края на първото полувреме Бруно Фернандеш си изработи дузпа, след като надбяга противниковата защита и чукна топката, принуждавайки вратаря да го повали в наказателното поле. Португалецът се ангажира с изпълнението на дузпата и в стил "Жоржиньо" реализира и откри головата си сметка.

В 58-ата минута Антони Марсиал вкара изкючително технично попадение и удвои преднината за своя тим. Французинът бе обграден от противникови футболисти, включително и стража Фостър, но въпреки това се завъртя добре и след това завърши с прехвърлящ удар.

Четвърт час преди края на редовното време младокът Грийнууд вкара поредния си гол за този сезон, а в ролята на асистент влезе Фернандеш. Мейсън получи топката и моментално я чукна в страни, нагоди се за удар и разстреля Фостър с висок и плътен удар.

В четвъртък за Юнайтед предстои ново домакинство, този път за Лига Европа. "Червените дяволи" излизат в 1/16-финален мач-реванш срещу Брюж, след като двубоят в Белгия завърши при равен резултат - 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички