Изненада: Юнайтед предлага нов договор на Погба


Изненада: Юнайтед предлага нов договор на Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

10599 0

Въпреки че отборът на Манчестър Юнайтед очаква полузащитникът Пол Погба да напусне „Олд Трафорд“ в края на този сезон, „червените дяволи“ ще се опитат да задържат играча, като му предложат нов договор. 26-годишният халф е извън игра, след като се възстановява от операция на глезена по-рано през зимата.

Французинът поднови тренировки през тази седмица, но все още не е ясно кога ще се върне в игра за Юнайтед. Преди двубоя срещу Челси мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер влезе във вербален спор с агента на футболиста Мино Райола. В Манчестър Юнайтед със сигурност искат да продадат Погба поне за парите, които те платиха за него през лятото на 2016-та година. Тогава „червените дяволи“ взеха французина от Ювентус за сумата от 89 милиона паунда. Според информации от Острова Ед Уудъурд иска да прибере от Погба поне 130 милиона паунда, а това няма как да стане в момента, тъй като 26-годишният играч има по-малко от 10 мача през настоящия сезон и потенциалните купувачи Реал Мадрид и Ювентус не са склонни да платят такава сума.

Затова съществува вариант Погба да преподпише договора си с Манчестър Юнайтед, нещо, което бе споменато дори и от Мино Райола. За „червените дяволи“ това би означавало протекция откъм високата цена на халфа, тъй като в момента той има още 2 години от настоящия контракт. Евентуален нов договор би била и компенсация за самия футболист, както и за агента му Райола за липсата на изходящия трансфер, който Погба така силно желае през последните два прозореца. А ето кой прави компания на Погба в списъка с играчи, които са клиенти на Райола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички