Британски музикант за Стефан Савич: Мъртъв си, ако минеш покрай мен


Британски музикант за Стефан Савич: Мъртъв си, ако минеш покрай мен

3313 0

Фронтменът на британската група "Oasis" Лиам Галахър е известен със своя бурен темперамент. Рокаджията, родом от Манчестър, е върл фен на "небесносините" и не пропусна да заяви своята позиция в Туитър след края на четвърфинала между Атлетико Мадрид и Манчестър Сити.

"Стефан Савич, това е заплаха към теб, ако минеш покрай мен, си мъртъв, б***ук", написа в Туитър 49-годишният музикант, а туитът му по-късно бе изтрит.

Галахър е останал недоволен от начина, по който защитникът на Атлетико Мадрид тръгна агресивно към Фил Фоудън, за да го изправи, след като съотборникът му Фелипе влезе остро в краката на младока, твърди SportBible.

Певецът неведнъж е защитавал ревностно Сити по този начин. През изминалия уикенд той нарече отбора на Ливърпул "късметлии", след равенството 2:2 на "Етихад", а и не пропусна да обиди рефера на срещата Антъни Тейлър.

Със сигурност телефонът на Галахър ще бъде до него и в събота, когато любимите му "граждани" се изправят отново срещу тима на Ливърпул в полуфинала за ФА Къп на митичния "Уембли". Можем само да гадаем какви ще бъдат реакциите на британския изпълнител, ако двата отбора се срещнат и на финала в Шампионска лига.

А ето какво е поредното постижение на треньора на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички