Симулацията на Фил Фодън, за която дори Неймар би завидял (ВИДЕО)


Симулацията на Фил Фодън, за която дори Неймар би завидял (ВИДЕО)

3272 0

Манчестър Сити отстрани Атлетико Мадрид от Шампионска лига с общ резултат 1:0 и продължава към полуфиналите. Там "небесносините" ще срещнат другия гранд от испанската столица - Реал. В реванша на "Уанда Метрополитано" не липсваха ексцесии, а напрежение имаше през голяма част от мача. 

На няколко пъти футболисти от двата отбора влязоха в словесна и физическа саморазправа. Емоциите взеха връх в 89-ата минута, когато Фил Фодън беше препънат край тъчлинията от Фелипе.

По-интересното е обаче, че английският ас откровено изсимулира в ситуацията, след като с няколко пируета се върна на терена, за да бави времето в мача. Това в добавка към негативния резултат вбеси защитника на "дюшекчиите" - Стефан Савич, който скочи на Фодън, предизвиквайки масово меле. 

"Гмуркането" на полузащитника на Сити бързо обиколи социалните мрежи. Феновете оприличиха англичанина като ученик на "майстора" в този аспект от играта - Неймар. Бразилецът на няколко пъти по време на Световното първенство в Русия през 2018 г. стана интернет сензация с опитите си да си изпроси нарушение. 

В снощния двубой обаче "ученикът задминава учителя си". Фодън измина около 5 метра, търкаляйки се извън игрището, след което се пренесе и в рамките на терена. На подобни изяви би завидял и самият Неймар.

Създалото се напрежение след ситуацията между Савич и Фодън се пренесе и в тунела към съблекалните след края на двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички