Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне даде обяснение за бурните аплодисменти на "Уанда Метрополитано"


Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне даде обяснение за бурните аплодисменти на "Уанда Метрополитано"
Снимка: Getty Images

3329 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид оцени по достойнство поведението на феновете на "Уанда Метрополитано", които не спряха да подкрепят своите любимци дори след последния съдийски сигнал на 1/4-финала срещу Манчестър Сити. На телевизорите се видя, че сякаш Диего Симеоне насъсква публиката да аплодира иронично бавенето на времето от страна на "гражданите", но самият мениджър катерично отрече това:

"Публиката беше страхотна през целия мач. Много рядко може да се види по стадионите феновете да те подкрепят, дори след като си отпаднал. Спокойни сме, тъй като дадохме всичко от себе си. Аплодисментите към пейката на Манчестър Сити? Не, не. Ръкопясках на нашите фенове, които оцениха усилията, положени от отбора. Как бих могъл да не го направя? Не искам да говоря за съдийството. Трябва да поздравим съперника, който вкара един гол повече и ни елиминира", заяви Чоло на пресконференцията си след отпадането на Атлети.

"Винаги се опитваме да побеждаваме. Мнозина може и да не харесват нашия футбол, но това сме ние и аз се гордея с отбора. Дори когато съперникът ни превъзхожда, не се отказваме и търсим начини да постигнем целта си. Създадохме три, четири или пет чисти положения. В края на мача мисля, че имаше дузпа срещу Корея, но ситуацията дори не беше преразгледана", добави още той.

"Дали съм почувствал неуважение от страна на Пеп Гуардиола? Не и няма причина да говоря за това. Има интелигентни хора, които могат да говорят мили думи по твой адрес, а всъщност да те мразят", отсече Симеоне, а на въпрос какво би посъветвал Сити за 1/2-финала срещу Реал Мадрид, той бе категоричен: "Да дам съвет на Реал Мадрид преди полуфиналите? Не бих си го позволил, това би било неуважение".

Вижте още:

Хосеп Гуардиола не отрече, че Манчестър Сити е имал късмет и предрече провал срещу Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички