Брендън Роджърс отхвърли възможността да поеме Манчестър Юнайтед


Брендън Роджърс отхвърли възможността да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1400 0

Мениджърът на Лестър Брендан Роджърс отхвърли спекулациите, че е фаворит да замени Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед. По-рано се появиха информации, че Роджърс е избор №1 на ръководството на "дяволите" за нов треньор, но изглежда, че това не е така.

Солскяр е под напрежение след лошия старт на сезона, независимо че похарчи около 150 млн. паунда за играчи това лято, като слуховете за евентуалното му напускане се увеличиха след разгрома от Ливърпул с 0:5 миналия уикенд. Бившият наставник на Ливърпул Роджърс впечатлява в последните години на „Кинг Пауър“ след идването си от Селтик и е кандидат за заместник на норвежеца, ако той бъде уволнен.

Роджърс бе запитан относно възможността да поеме Юнайтед преди домакинството на Арсенал в събота, и докато не отрече интереса си, заяви, че не мисли за това. „Дори не мисля за това. Сигурен съм, че привържениците са уморени от това. В Лестър винаги има слухове. Фокусът ми винаги е свързан с Лестър и развитието на футболния клуб, както и борбата за трофеи. Директорите, щабът и играчите имат същата визия“, каза той.

Лестър е девети във Висшата лига и приема десетия Арсенал в откриващия двубой от съботната програма на десетия кръг в първенството. 

А какво каза Оле Гунар Солскяер за спекулациите около неговото бъдеще, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички