Легенда на Манчестър Юнайтед направи на пух и прах звездите на отбора и застана зад Солскяер


Легенда на Манчестър Юнайтед направи на пух и прах звездите на отбора и застана зад Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

3706 0

Легендата на Манчестър Юнайтед от близкото минало Уейн Рууни направи на пух и прах "звездите" на "червените дяволи" след срамната загуба с 0:5 от Ливърпул. Бившият нападател заяви, че играчите трябва да си зададат някои въпроси, вместо цялата критика да бъде изсипвана върху треньора Оле Гунар Солскяер:

"Играчите на Юнайтед трябва да си зададат някои въпроси, да се вгледат в себе си. Твърде лесно е мениджърът да поеме цялата критика, когато тези играчи, които получават много пари, за да си вършат работата, не се справят достатъчно добре. Те имат височки изисквания, а виждам твърде много играчи, които не желаят да тичат, да се връщат в защита и да дават всичко от себе си за клуба. Това е неприемливо. Тези футболисти носят голяма отговорност. Те са от световна класа и клуб като Манчестър Юнайтед изисква повече. Те трябва да са наранени, да почувстват болка, когато губят мачове", смята Рууни.

"Каквото и решение да вземе ръководството, те ще смятат, че е правилно. Знам само, че не можеш просто да се съобразиш с това, което искат хората. Те ще имат план, независимо дали той ще бъде със или без Оле", добави още той по отношение на евентуалната треньорска рокада.

"Има много образовани хора на върха на клуба. Сигурен съм, че ще обмислят всичко, за да решат как да продължат напред. Юнайтед преминава през труден период. Всеки може да види, че върху Оле има натиск. Но аз знам, че Оле е боец. Той ще продължи да прави правилните неща, да вярва и да се опитва да извлече повече от тези играчи", завърши коментара си бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички