Легенда на клуба: Роналдо манипулира и тормози психически най-голямата звезда на Манчестър Юнайтед


Легенда на клуба: Роналдо манипулира и тормози психически най-голямата звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

14773 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Паркър изказа любопитно мнение, което според него може да е причината за слабата игра на "червените дяволи". Той вярва, че с пристигането на Кристиано Роналдо, португалецът неосъзнато манипулира своя сънародник Бруно Фернандеш, който иначе бе голямата звезда на отбора, а освен това го тормозел и психически.

"За мен основният играч е Фернандеш. Мисля, че бе манипулиран от Роналдо и завръщането му и че това му се отразява. Той си позволява да бъде психически тормозен и не може да прави всичките добри неща, които правеше преди. Той не пое отговорността срещу Лестър в мач, в който по принцип би я поел, но този път реши да подаде към Роналдо.

Той не държи мачовете, както го правеше преди. Не създава възможности повече. Гледаш го и се чудиш: "Защо?". И има само една причина, защото се чувства сякаш трябва да осигурява за Роналдо и мисля, че има още няколко играчи, които също са така" - заяви Паркър.

Според повечето фенове на "червените дяволи" пък голямата причина за това е мениджърът на отбора. Ето кое шокиращо име може да замести Солскяер начело на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички