Солскяер не се отказва: Ще продължа да се боря, кризите не са ми чужди


Солскяер не се отказва: Ще продължа да се боря, кризите не са ми чужди
Снимка: Getty Images

1714 0

Оле Гунар Солскяер заяви, че не е непознат на кризисни ситуации и ще продължи да се бори за поста си. Ролята на норвежеца начело на Манчестър Юнайтед засега остава в безопасност въпреки унизителното поражение от Ливърпул с 0:5 на „Олд Трафорд“ в неделя, но има определени играчи, които имат съмнения относно способностите му да изведе клуба от кризата.

Сър Алекс Фъргюсън бе на базата в Карингтън миналата седмица, като според информациите се борел Солскяер да остане начело на отбора, но мениджърът на „червените дяволи“ разясни, че легендата на Юнайтед е била там по рекламни причини. Солскяер настоява, че остава „максимално концентриран“ независимо от спекулациите относно бъдещето му и е доволен от реакцията на играчите му преди съботното гостуване на Тотнъм във Висшата лига.

„Има рекламна среща, и Сър Алекс дойде да свърши малко работа в тази насока. Срещнах се с него и разговаряхме за кратко, защото той беше с Кристиано Роналдо. Минавал съм през някои много тежки периоди като играч тук, както и като мениджър сега. Имаше поне две или три кризи откакто поех отбора. Едно мога да кажа и това е, че винаги съм се борил и съм отвръщал на предизвикателството“.

„За нас това бе една много тежка седмица, разбира се, трябваше да се справим с резултата и представянето срещу Ливърпул. Това е нещо, с което футболистите трябва да се справят, и трябва да погледнем към следващия мач и да направим така, че сме готови за тази среща. Имахме добра седмица на тренировъчното игрище“, сподели норвежкият наставник на Юнайтед.

В отбора на Манчестър Юнайтед постъпиха и добри новини след загубата от Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички