Борусия Дортмунд пак разочарова Ливърпул и Юрген Клоп


Борусия Дортмунд пак разочарова Ливърпул и Юрген Клоп
Снимка: Getty Images

4709 0

Немският гранд Борусия Дортмунд отново разочарова бившия си мениджър Юрген Клоп, който неистово желае полузащитника на "жълто-черните" Джуд Белингам в Ливърпул. Спортният директор Себастиан Кел отново потвърди, че Белингам не се продава и ще остане в Борусия през новия сезон.

Още в началото на юли Юрген Клоп призна, че иска Белингам, като дори намекна на играча, че сам трябва да си поиска трансфер, ако иска да има някакво развитие. Причината бе, че още тогава Борусия отказа всякакви преговори с Ливърпул за Белингам.

Сега Кел повтори тезата на Борусия пред Sky: "Той ще остане при нас и лично аз гарантирам това. Няма запитвания, няма и преговори, въпреки че интересът към него е сериозен. В момента няма какво толкова да решаваме и честно казано, положението е такова цяло лято. Той също няма намерение да преминава сега в друг клуб и знам това лично от него."

Ливърпул е отправил запитване до Борусия за Белингам още през юни, но "жълто-черните" са отказали всякакви преговори. Клоп искаше само и единствено Белингам за халфовата си линия, а след като пропадна сделката, предпочете да не привлича нов халф. В последните дни обаче Клоп призна, че е в грешка и Ливърпул се нуждае от нов полузащитник, но само ако е "правилният".

На Острова пък са категорични, че Ливърпул ще привлече Белингам, но догодина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички