Клоп подсказа на желан в Ливърпул, че сам трябва да си поиска трансфера


Клоп подсказа на желан в Ливърпул, че сам трябва да си поиска трансфера
Снимка: Getty Images

6706 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира трансферните спекулации, че мърсисайдци може да привлекат младата английска звезда Джуд Белингам от Борусия Дортмунд. Германецът направи загадъчно послание, с което сякаш призова Белингам сам да поиска трансфер, ако наистина желае да играе на "Анфийлд".

Попитан за това дали Ливърпул може да привлече Белингам, Клоп заяви: "Той не е на пазара - това е единственият проблем с този футболист." Очевидно германецът се надява, че Белингам ще поиска да напусне Борусия, което значително ще повиши шансовете му да премине в Ливърпул на по-сносна цена.

"Не мисля, че нещо ще се случи в халфовата ни линия, но никога не знаеш. Ако някой дойде и ти каже "искам да дойда"... но никой не е дошъл при мен все още", добави Клоп, намеквайки на Белингам, че трябва да му каже, ако иска да играе в Ливърпул.

19-годишният Белингам е оценяван от специализирания портал Transfermarkt на стойност 80 милиона евро. Авторитетното немско издание BILD обаче съобщава, че Борусия отказва кандидатите за Белингам с космическа цена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички