На Острова назоваха кой английски национал ще премине в Ливърпул догодина


На Острова назоваха кой английски национал ще премине в Ливърпул догодина
Снимка: Getty Images

6251 0

Все още не е приключил този летен трансферен прозорец, а на Острова правят прогнози за следващия. Бившият футболист Ноъл Уилън е на мнението, че младият талант на Борусия Дортмунд Джуд Белингам ще се превърне във футболист на Ливърпул догодина.

Уилън е категоричен, че съставът на Юрген Клоп се нуждае от повече опции в халфовата линия. Ето какви бяха неговите думи.

"Знаем коя е тяхната цел номер едно. Това е Джуд Белингам и те ще направят всичко възможно, за да го привлекат следващата година. Манчестър Сити направи своя ход малко по-рано, привличайки Калвин Филипс, но Ливърпул може да чака до следващия сезон, за да вземе своя човек", заяви британецът пред "Football Insider".

19-годишният английски национал се превърна в един от най-добрите млади футболисти на европейския футбол. Той вече е има 90 участия за гранда от Бундеслигата за двете си години в клуба, откакто се присъедини към него от Бирмингам през 2020-а година.

Самият Юрген Клоп заяви неотдавна, че е впечатлен от изявите на Белингам. Предстои да разберем обаче дали ще го привлече в своите редици скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: По какъв начин Юрген Клоп комуникира с Дарвин Нунес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички