Арсенал е сигурен с кой трансфер може да отмъсти на Челси за Мудрик


Арсенал е сигурен с кой трансфер може да отмъсти на Челси за Мудрик
Снимка: Getty Images

1686 0

Лидерът във Висшата лига - Арсенал, се интересува от привличането на капитана на Уест Хям  - Деклан Райс, информира The Times. Изданието твърди, че "артилеристите" ще превърнат играча в трансферна цел номер 1 и през лятото ще го привлекат. 

По този начин Арсенал може да си "отмъсти" на Челси за Михайло Мудрик, който до последно се считаше, че ще избере "топчиите", но отиде на "Стамфорд Бридж". 24-годишният Райс многократно е свързван с трансфер в Челси, като сред желаещите са още Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Досега не е имало информации, че Арсенал желае да подпише с Райс. Великолепното представяне на лондончани под ръководството на Микел Артета е променило ситуацията и от клуба са готови да преразгледат трансферните цели. По всичко изглежда, че Арсенал ще се класира за следващия сезон в Шампионска лига и има всички шансове да спечели титлата във Висшата лига.

Победата с 2:0 в неделя (15.01) срещу Тотнъм увеличи предимството им над действащия шампион Манчестър Сити с осем точки. Междувременно, Райс и Уест Хям са в зоната на изпадащите с едва 15 точки. А с кой нападател иска Артета да подсили головата си мощ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички