Бивш треньор на Вернер: Той ще е хит във Висшата лига


Бивш треньор на Вернер: Той ще е хит във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1551 0

Бившият треньор на Тимо Вернер Ралф Хазенхютъл смята, че е въпрос на време преди германеца да започне да блести във Висшата лига. Нападателят осъществи трансфер на „Стамфорд бридж“ през това лято от РБ Лайпциг срещу сумата от 47.5 милиона паунда, като пропусна участието на немския тим във финалната фаза от Шампионската лига през миналия сезон.

Немският национал започна трудно в английския футбол, като пропусна да се разпише в първите четири мача от Висшата лига, въпреки че реализира първия си гол за Челси срещу Тотнъм в Карабао къп. Хазенхютъл, който работи с Вернер в РБ Лайпциг преди да поеме Саутхемптън, е на мнение, че нападателят съвсем скоро ще започне да намира противниковата мрежа. „Работих с много играчи и той е един от най-бързите от тях. Много е трудно да се защитаваш срещу него. Той се превръща във все по-завършен нападател и се учи много. Той е отлично попълнение за Челси и е щастлив само тогава, когато вкара гол. Все още не сме видели най-доброто от него в първите му мачове за Челси“, заяви Ралф Хазенхютъл.

Саутхемптън започна новата кампания с две победи и два загуби в първите си 4 мача и за момента заема 11-тата позиция с точка зад Челси, който е 7-ми. Двата тима излизат един срещу друг в събота в борба за трите точки. А ето какво липсва на Тимо Вернер във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички