Жозе Моуриньо е поздравил футболистите на Динамо Загреб за сърцатата игра


Жозе Моуриньо е поздравил футболистите на Динамо Загреб за сърцатата игра
Снимка: Getty Images

1650 0

Тотнъм получи тежък шамар насред Загреб, отпадайки от турнира Лига Европа още на 1/8-финалната му фаза. Домакините от Динамо показаха много повече желание от съперника си и напълно заслужено продължават напред. Мениджърът на "шпорите" Жозе Моуриньо бе напълно съкрушен след срещата, но не спести похвалите си към хърватския отбор. Португалецът дори каза, че е посетил играчите на Динамо Загреб в съблекалнята им и ги е поздравил за сърцатата игра:

"Имаше само един отбор, който остави всичко на игрището. Той остави кръв, пот, дори сълзи накрая. Това не беше моят отбор. След мача отидох до съблекалнята на Динамо, за да ги поздравя. Те се държаха много скромно, много скромно - трябва да ги поздравя.", започна Моу.

"От друга страна, моят отбор не изглеждаше сякаш играе важен мач, въпреки че за мен беше такъв. И за всеки фен на Тотнъм всеки един мач е важен и има значение. Да кажа, че се чувствам тъжен не е достатъчно. Футболът не е само до качеството на отборите, повече от това е. Става въпрос и за поведение, държане на терена и точно така те ни победиха."

След това Жозе Моуриньо коментира и какво е казвал на играчите си по време на мача:

"Много пъти не съм споделял притесненията си с играчите. Но тази вечер го направих. Казах им и на полувремето, и преди началото на продълженията, че има опасност да отпаднем.", заяви треньорът, но не пожела да назовава имената на главните виновници пред журналистите. 

"Разочарован съм от поведението ни. Наша работа е да даваме всичко от себе си, но тази вечер не го направихме.", завърши коментара си разочарованият Жозе Моуриньо.

След отпадането днес, за Тотнъм остава една последна възможност да прекратят 13-годишната суша и най-накрая да спечелят трофей. На 25 април "шпорите" ще играят финал за турнира Купа на Лигата срещу Манчестър Сити на Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички