Бивш ас на Ливърпул разкритикува здраво новото попълнение на Манчестър Сити


Бивш ас на Ливърпул разкритикува здраво новото попълнение на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Бившата звезда на Ливърпул от близкото минало - Дитмар Хаман, не е останал крайно очарован от новата покупка на Манчестър Сити - Мануел Аканджи. Германецът смята, че централният защитник е доста нестабилен и това може да доведе до проблеми в отбраната на "гражданите".

"Не ме разбирайте погрешно, той е добър футболист, самият факт, че стигна до отбор като Сити потвърждава това. Имам проблем обаче с неговите решения. Той е доста колеблив и нестабилен на моменти, има проблем с концентрацията, а в отборите на Хосеп Гуардиола място за това просто няма", заяви категорично бившият германски футболист за SkySports.

Аканджи подписа със Сити за срок от пет години и сега според мнозина ще трябва да се бори за игровото си време с титаните в отбраната на "гражданите" - Рубен Диаш, Джон Стоунс и Аймерик Лапорт. Швейцарецът има зад гърба си 156 мача с екипа на бившия си тим - Борусия Дортмунд, в които впечатли не само по немските, но и европейските терени.

Предстои да разберем дали 27-годишния Аканджи ще направи нещо по забележките на Хаман. Феновете на "небесносините" нямат търпение да видят новия си футболист в игра.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ е предложил Неймар на Манчестър Сити точно преди летния трансферен прозорец да затвори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички