"Сделката на годината", която не се случи: ПСЖ е предложил Неймар в последния момент на Сити


"Сделката на годината", която не се случи: ПСЖ е предложил Неймар в последния момент на Сити
Снимка: Getty Images

8930 0

Тазгодишният летен трансферен прозорец безспорно ще остане в историята с огромните суми, похарчени за играчи, но и с "трансфера на годината", който така и не се осъществи! Испанското издание "Мarca" съобщава, че ПСЖ се е опитал да трансферира Неймар в последния момент, но до подобен сценарий не се е стигнало.

Според информациите, парижани са се опитали да "депортират" суперзвездата към гражданите" от Манчестър, а причината е ясна - сериозното напрежение между бразилеца и Килиан Мбапе, което даде предпоставка за редица спекулации относно бъдещето на футболистите.

В същото време на "Етихад" са отхвърлили подобна възможност с мисълта, че че привличането на Ерлинг Халанд е достатъчно за това лято и възпитаниците на Пеп Гуардиола нямат нужда от нова суперзвезда в съблекалнята, която евентуално да наруши хармонията.

В крайна сметка, латиноамериканецът остава на "Парк де Пренс", а по този начин вероятно и информациите за неприязън между част от звездите няма да изчезнат. Неймар има договор с ПСЖ до лятото на 2025 година с опция за удължаването с още един сезон.

Големият талант на "Селесао" остава най-скъпото попълнение в историята на футбола, след като премина от Барселона във френската столица за 222 милиона евро през 2017 г.

Вижте последните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички