Легенда на Висшата лига: Ерлинг Холанд ще разбие всеки един голов рекорд в елита на Англия


Легенда на Висшата лига: Ерлинг Холанд ще разбие всеки един голов рекорд в елита на Англия
Снимка: Getty Images

2559 0

Новата суперзвезда на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, определено е в стихията си. Норвежецът забоде 3 гола във вратата на Нотингам Форест вчера (31 август) и постави рекорд за най-много вкарани попадения след 5 мача във Висшата лига - 9 гола. 

Легендата на английския футбол и носител на наградата "Златна топка" за 2001 година - Майкъл Оуен, бе категоричен, че очаква норвежецът да разбие всеки един голов рекорд в историята на Висшата лига.

"Ерлинг Холанд ще разбие всеки един голов рекорд във Висшата лига. Той е уникален футболист. Висок, физически силен, бърз и техничен - всичко, което се изисква от модерния нападател. Единственото, което трябва да се случи е той просто да остане здрав и във форма", сподели Оуен в своя Twitter акаунт.

Мнозина споделят мнението на Оуен, вярвайки, че норвежецът ще остави сериозен отпечатък в най-силното първенство на планетата.

В момента Холанд стои уверено на първата позиция в голмайсторската листа този сезон в елита на Англия. Той е с 9 попадения, цели 4 повече от втория - Александър Митрович от Фулъм. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сити на Пеп или Ливърпул на Клоп - Кой е отборът с повече победи  от 5+ гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички