Бивш английски национал: Сити няма шанс за Меси, но може да вземе Мбапе


Бивш английски национал: Сити няма шанс за Меси, но може да вземе Мбапе
Снимка: Getty Images/Gulliver

1659 0

Бившият защитник на Манчестър Сити и на английския национален отбор Дани Милс смята, че никога не е имало реална възможност Лионел Меси да премине при „гражданите“. Според него обаче има вероятност Килиан Мбапе да премине на „Етихад Стейдиъм“ след 2021-ва година.

През последния месец Меси обяви решението си да напусне Барселона, което заинтригува и накара феновете на Сити да мечтаят за евентуален трансфер на аржентинеца в Манчестър. Надеждите им обаче приключиха с новината, че шесткратният носител на Златната топка все пак ще остане в Каталуния и през този сезон. Според Дани Милс обаче подобен трансфер е бил само част от мечтите на феновете на „гражданите“. „Не смятам, че имаше реалистична възможност Меси да подпише с Манчестър Сити. Ако той бе свободен агент, може би имаше някаква възможност, но в противен случай ще бъде много трудно. Той е най-добрият футболист, когото някога съм виждал. Но как щеше да се впише в Сити? Да, всички биха желали да видят Меси, но не смятам, че щеше да има кой знае каква разлика в начина, по който Манчестър Сити играе или в класата, която тимът притежава“, заяви Дани Милс пред ‘Gentingbet’.

Бившият бранител обаче смята, че Килиан Мбапе може да се превърне в трансферна цел на „гражданите“, след като обяви, че иска да напусне Пари Сен Жермен. „Мбапе ще бъде отлично попълнение за Манчестър Сити. Той би могъл да се впише навсякъде – като 9-ка, която да замести Серхио Агуеро или дори да замени Габриел Жезус, ако той не се превърне във футболиста, който Манчестър Сити се надява да бъде“, добави Милс. 

А ето в коя класация Лионел Меси задмина Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички