Лампард разкри как Челси е "надцакал" Ливърпул и Манчестър Сити за Вернер


Лампард разкри как Челси е "надцакал" Ливърпул и Манчестър Сити за Вернер
Снимка: Guliver/GettyImages

2298 0

Наставникът на Челси Франк Лампард разясни как "сините" са успели да убедят Тимо Вернер да избере тях, а не Ливърпул или Манчестър Сити. Лампард призна, че самият той е вложил големи усилия в разговорите си с Вернер, за да го склони да дойде на "Стамфорд Бридж".

"Когато се конкурираш с Ливърпул и Манчестър Сити, осъзнаваш, че трябва да се представиш пред играча по най-добрия начин. Мениджърът трябва да представи на футболиста каква е идеята му с този трансфер и към какво се стреми вбъдеще. Стремя се да го правя, когато говоря с играчите", започна Лампард.

"С футболист като Тимо ние имахме много, много голямо желание да го привлечем. Той трябва да усети това от нас. Същото важи и за останалите подобни играчи, с които съм говорил. Този разговор между мениджър и играч е наистина важен, защото нашите взаимоотношения трябва да са добри", добави още той.

Друг голям трансфер на Челси от това лято бе привличането на 21-годишния Кай Хаверц от Байер Леверкузен. Според Димитър Бербатов платената сума за Хаверц от Челси е абсурдна (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички