Гангстери душили и ритали сестрите на Рияд Марез от Манчестър Сити


Гангстери душили и ритали сестрите на Рияд Марез от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

5478 0

Истински кошмар се преживяли сестрите на футболната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез - Дуня и Инес. Двете са били нападнати от над 12-има гангстери, които дори са им посегнали физически в собствения им салон за красота, съобщава британското издание "Sun".

Нападателите били около 12 души, които чупили козметични продукти, след като клиент е отказал да си плати. Дуня споделя, че според нея те може да са нападнати заради факта, че са сестри на Рияд Марез. "Всички сме шокирани и травмирани. Не знам защо това се случи, може да е защото сме сестри на Рияд" - признава тя, цитирана от "Sun".

Дуня допълва, че всичко започнало, когато клиент от женски произход получил обслужване, но след това отказал да си плати. "До няколко секунди три коли пристигнаха пред салона и тези хора слязоха и влязоха при нас, като започнаха да ни атакуват. Те крещяха и обиждаха всички. Хвърляха неща на пода и действаха без никакво съжаление. Един започна да ме души, докато друг изрита сестра ми в крака" - разказва Дуня.

Тя допълни още, че със сестра си стават рано всеки ден и се трудят усилено в салона, заради което заслужават уважение. Няма яснота дали има откраднати неща след случилото се. Рияд Марез е под карантина заради положителна проба на коронавирус.

А как се целува друг играч на Сити - Фил Фоудън, според исландката, заради която го изгониха от националния отбор на Англия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички