Биелса отдаде заслуженото към Ливърпул


Биелса отдаде заслуженото към Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1237 0

Мениджърът на Лийдс Юнайтед Марсело Биелса призна, че много харесва играта на Ливърпул и често гледа мачовете на "червените". Новаците се изправят срещу актуалния шампион на Англия в идния понеделник. 

"Обичам да гледам Ливърпул. Те винаги играят по един и същ начин. Според мен това е голямо признание за отбора. В техния тим няма футболист, който да не е готов да получи топката и да я отиграе. Те имат офанзивна мощ, бековете им са крила, крилата са централни нападатели в определи моменти от един мач. Те са отбор, който постоянно играе добър футбол. Прекрават повече време в нападение, отколкото в защита. Като всеки друг отбор те си имат върхове и падения", каза Лудия, както е прякорът на Биелса.

През миналия уикенд Лийдс победи Манчестър Сити, но според Биелса отборът му не се е представил добре срещу големите отбори в Англия през този сезон. "Само срещу Арсенал играхме равностойно през първото полувреме на домакинството ни. След почивката бяхме с човек повече. Срещу Манчестър Юнайтед не заслужавахменещо повече. Двата мача с Челси бяха трудни, особено първия. Равенството с Челси беше заслужено, но те доминираха. С Манчестър Сити вкъщи равенството беше справедлив резултат, а миналата седмица те бяха по-добри от нас през първото полувреме. Като цяло срещу отборите от традиционните топ 6 не успяхме да бъде равностойни", констатира Марсело Биелса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички