Къде да гледаме Ливърпул - Реал Мадрид в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ливърпул - Реал Мадрид в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1631 0

Ливърпул посреща Реал Мадрид в мач-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига. "Кралският клуб" спечели първия мач с 3:1 и гледа уверено към полуфиналната фаза. Победата на момчетата на Зинедин Зидан в Ел Класико също дава нужното самочувствие на испанския отбор. Ливърпул спечели през уикенда мача си с Астън Вила с 2:1 и вече има три поредни успеха във Висшата лига. Победителят от 1/4-финалния сблъсък ще се изправи срещу Челси на 1/2-финалите.

Юрген Клоп не може да разчита на трайно контузените Върджил ван Дайк, Жоел Матип, Джо Гомес и Джордан Хендерсън. По въпрос за двубоя са Къртис Джоунс и Дивок Ориги. Преди срещата германският специалист заяви, че липсата на феновете по трибуните ще окаже съществено влияние на мърсисайдци, но е нужно да се играе на най-високо ниво.

Проблемите пред Зинедин Зидан също не са малко - все още с травми са Даниел Карвахал и Еден Азар. Титулярната двойка централни защитници също е аут - Серхио Рамос е с травма, а Рафаел Варан е болен. Освен това в Ел Класико сериозно се контузи Лукас Васкес, което отслабва Реал отдясно на защитата. Под въпрос е участието на Федерико Валверде.

Двубоят е с начален час 22 ч. и ще бъде предаван пряко по BTV Action. Може да следите срещата НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички