Лийдс привлече защитник на Реал Сосиедад


Лийдс привлече защитник на Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images/Guliver

1432 0

Отборът на Лийдс Юнайтед привлече централния защитник на Реал Сосиедад Диего Йоренте. Според медиите във Великобритания новакът във Висшата лига ще плати около 20 милиона паунда за 27-годишния бранител.

От Лийдс уточниха, че вече са постигнали договорка с испанския клуб, като предстои Йоренте да договори личните си условия и медицински тестове, преди трансферът да бъде финализиран.

Диего Йоренте започна професионалната си кариера в Реал Мадрид, но така и не успя да се наложи на "Сантяго Бернабеу" и през 2017 година премина в Сосиедад. През миналия сезон той изигра 30 мача за баския тим, който достигна до финала в Купата на краля и завърши на шесто място в класирането на Ла Лига.

Лийдс стартира отлично новия сезон във Висшата лига с достойна загуба от шампиона Ливърпул, при която вкараха три гола, а след това победиха с 4:3 Фулъм във втория си мач. В следващия кръг гостуват на Шефилд.

Друг изненадващ отбор от Висшата лига пък проявява интерес към една от големите звезди на Ювентус (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички