Безценно: Реакцията на звезда на Ливърпул при снаряда на Трент (ВИДЕО)


Безценно: Реакцията на звезда на Ливърпул при снаряда на Трент (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2902 0

Ливърпул записа важен успех над Нюкасъл в английската Висша лига и продължава яростната борба с Манчестър Сити за шампионската титла. А едно от попаденията на мърсисайдци за успеха над "свраките" бе просто вълшебно.

Изпълнението на десния краен бранител Трент Александър-Арнолд даде още една причина на феновете на тима да празнуват, след като с красив и мощен удар извън наказателното поле направи безпомощен вратаря на противниковия тим.

Всеки привърженик е изразил радостта си по свой собствен начин, но сякаш това, което стори полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара на терена, може да олицетвори начина, по който са се чувствали повечето запалянковци.

Бившият халф на Байерн Мюнхен бе на метри от Трент Александър-Арнолд, а след като видя какво се случи, хвана с две ръце своя глава и се обърна назад, сякаш не вярвайки на какво е станал свидетел. Можете да видите реакцията му във видеото по-долу в материала.

След успеха на Ливърпул с 3:1 момчетата на Юрген Клоп събраха 40 точки след 17 мача - 1 по-малко от лидера Манчестър Сити, но и 3 повече от Челси, който не успя да победи Евертън и изостана от последните два шампиона на Англия.

По този повод самият Юрген Клоп направи хаплив коментар за равенството между Челси и Евертън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички