Имаше ли вина Майк Дийн при третия гол на Арнолд за Ливърпул срещу Нюкасъл? (ВИДЕО)


Имаше ли вина Майк Дийн при третия гол на Арнолд за Ливърпул срещу Нюкасъл? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3147 0

Късно снощи Ливърпул взе ценен успех в борбата за върха във Висшата лига в мач срещу Нюкасъл. Тимът на Юрген Клоп осъществи обрат срещу Нюкасъл и е на второ място във временното класиране с актив от 40 точки - 1 по-малко от Манчестър Сити и 3 повече от третия Челси.

Мърсисайдци се превърнаха в първия клуб на Острова, който регистира 2000 победи в първенството. Рекорд отбеляза и самият Юрген Клоп!

Третият успокоителен гол при победата над "свраките" бе истински шедьовър и падна в 87-ата минута. Той бе дело на десния бек Тренд Александър-Арнолд, но при повторенията останаха съмнения дали всъщност реферът Майк Дийн не попречи в известен смисъл на вратаря на гостите Мартин Дубравка (изравнителното попадение за 1:1 също бе дискусионно)!

Разбира се, шутът на Арнолд от дистанция бе много плътен и много добре насочен, така че дори и да го нямаше известният Майк Дийн в "картинката", едва ли развоят би бил различен. Но все пак, на едно от повторенията много добре се видя как главният съдия, казано на футболен език, притича на пътя на топката.

Вижте и преценете самѝ дали това повлия на вратаря от третото повторение в долното видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички