Бербатов: Хари Кейн може да тръгне по моите стъпки - от Тотнъм - в Юнайтед


Бербатов: Хари Кейн може да тръгне по моите стъпки - от Тотнъм - в Юнайтед

3012 0

Бившата звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, вижда много прилики между своята футболна съдба и тази на звездата на "шпорите" Хари Кейн. Българинът смята, че английският национал ще тръгне по неговите стъпки.

Наскоро 26-годишният нападател допусна, че може да напусне Тотнъм, който е на път да завърши пореден сезон без трофей, а може и да не се класира за Шампионска лига. Бербатов разбира какво чувства Кейн. През 2008 г. българинът напусна Тотнъм, за да премине в Манчестър Юнайтед, с който спечели 2 пъти Висшата лига.

"Виждам много прилики между ситуацията, в който бях аз и това, което се случва с Кейн. На приблизително същия етап от кариерата си започваш да се замисляш дали си на прав път. Започваш да мислиш за трофеи", заяви Бербатов, цитиран от "Daily Mail".

"Между Тотнъм и Манчестър Юнайтед съществува силна връзка. Теди Шерингам играеше за "шпорите", а после отиде на "Олд Трафорд". Същото направих и аз, а сега и Кейн може да направи. Той също е нападател, а сега го пращат в Юнайтед", казва още той. А какъв съвет даде той на Тимо Вернер вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички