Хеттрик на Бербатов е сред любимите спомени на звезда на Манчестър Юнайтед


Хеттрик на Бербатов е сред любимите спомени на звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1609 0

Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че през целия си живот е бил фен на "червените дяволи". Английският национал е част от школата на клуба от седемгодишна възраст, а вече се наложи като един от най-добрите нападатели във Висшата лига.

"Първият мач, на който присъствах на живо, беше победа над Реал Мадрид с 4:3 на "Олд Трафорд". Роналдо вкара хеттрик за Реал. Да усетя тази атмосфера бе нещо невероятно. Юнайтед винаги са били моят отбор. Когато станах на 8-9 години, започнах да ходя на всеки домакински мач", започна Рашфорд.

"Спомням си хеттрика на Бербатов срещу Ливърпул, както и мача със Сити, когато Уаза (Рууни) вкара онзи гол със задна ножица. Мачовете, на които не можех да присъствам, гледах в Youtube. Полуфиналът в Шампионската лига срещу Барселона през 2008-ма ми беше любим заради атмосферата. Винаги ми е харесвало да гледам историческите мачове на клуба", добави още Рашфорд.

"Идолите ми бяха Уейн Рууни и Кристиано Роналдо. Това, че можех да ги гледам отблизо, докато раста, и да видя как се превръщат във велики футболисти, беше страхотно. Проследих тяхното пътешествие във футбола", завърши 22-годишният футболист.

Футболът на Острова продължава да е "на пауза" заради пандемията от коронавирус, а футболните шефове трябва да решат как и дали да се поднови първенството. Наскоро Димитър Бербатов изказа своята позиция относно Висшата лига. Дали, според Бербатов, Ливърпул трябва да получи титлата на Острова - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички