Димитър Бербатов изненада с избора си за идеалния партньор на терена


Димитър Бербатов изненада с избора си за идеалния партньор на терена
Снимка: принтскрийн

9066 0

Бившият български нападател Димитър Бербатов направи изненадващ избор относно най-добрият му партньор в атака. В цялата му кариера това е бразилецът Франса, като двамата играха заедно в Байер Леверкузен.По време на кариерата си той игра заедно също с Уейн Рууни и Карлос Тевес в Манчестър, както и с Роби Кийн в Тотнъм.

"Подобно на Рууни и Кийн, ние се допълвахме един друг. Между нас имаше взаимно уважение. Помагахме си да ставаме по-добри и това правеше отборът ни по-силен. Аз и Франса вкарахме много голове. Помня, как разбихме Байерн с 4:1 - тогава всеки от нас вкара по два гола.

Той не знаеше нито английски, нито немски, затова извън пределите на терена ние не разговаряхме. В буквален смисъл. Когато започваше мача, това беше, все едно сме спали заедно. Харесваше ми да играя с това момче. Това бе невероятно", заяви Бербатов, цитиран от Goal.  А кои са идеалните 11 на Димитър Бербатов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички