Бербатов: Всички в Юнайтед завиждат на Ливърпул, дано не вдигнат 4 трофея


Бербатов: Всички в Юнайтед завиждат на Ливърпул, дано не вдигнат 4 трофея
Снимка: Getty Images / Guliver

1777 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе потърсен за коментар на скорошното дерби срещу Ливърпул на "Анфийлд", завършило с разгромно поражение от 0:4 за "червените дяволи". Според Бербатов всеки, който е свързан с Юнайтед, в момента завижда на Ливърпул. Самият той призна, че се надява, че Ливърпул няма да стигне до куадрупъл - четири трофея за един сезон.

“Боли, но респект за Ливърпул. Загубата на Юнайтед от тях с 0:4 беше тежка за гледане. Имаше съществена разлика между двата отбора на терена, тя си пролича и във втория гол, който беше невероятен. Всеки, който е свързан с Юнайтед, в момента гледа Ливърпул със завист”, заяви Бербатов, цитиран от Liverpool Echo.

“Има голяма разлика между Ливърпул и Юнайтед. Ливърпул се цели в квадрупъл, а Юнайтед се опитва да се добере до Европа. Ливърпул има шанс да сътвори история, ще бъде трудно, но не невъзможно", допълни  Димитър Бербатов.

"Не ме харесва да подкрепям Сити, но не искам да видя как Ливърпул печели четири трофея. Сърцето ми кърви като гледам как Ливърпул прогресира, а Юнайтед регресира", завърши бившият нападател на "червените дяволи". Бербатов коментира и какво би се случило с Манчестър Юнайтед, ако разполага с 11 "Бербатови"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички