След Юнайтед Ливърпул ще се изправи срещу друг тим от Висшата лига за турнето си


След Юнайтед Ливърпул ще се изправи срещу друг тим от Висшата лига за турнето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1172 0

Преди месец стана ясно, че Ливърпул подновява легендарните си околосветски турнета през предстоящото лято. "Червените" обявиха, че ще се изправят срещу вечния си съперник Манчестър Юнайтед в Тайланд на 12-и юли.

Днес по информация на "Ройтерс" стана ясен още един от противниците, които ще срещнат мърсисайдци по време на предсезонната си подготовка. Възпитаниците на Юрген Клоп ще се изправят срещу Кристъл Палас. Мачът ще се състои в Сингапур 3 дни след този с Юнайтед.

Това лято турнето ще се проведе в Азия. Последният път, когато "червените" посетиха Сингапур бе 2011 г. за открита тренировка. За последно 6-кратният европейски шампион провежда мачове в страната през вече далечната 2001 г. В Азия пък тимът от "Анфийлд" не е стъпвал от 2017 г. насам. 

Азия и Австралия бяха любими спирки на отборите от Висшата лига. Може би най-запомнящото се посещение на отбор за подобна инициатива бе това на Ливърпул през 2013 г. Тогава отборът от града на Бийтълс зарадва над 95 000 австралийски фенове в Сидни. 

Междувременно фенове на градския съперник на "червените" - Евертън, нашумяха с вандалските си прояви след загубата с 0:2 на "Анфийлд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички