Грешките на Рангник и фаталната такава срещу Ливърпул, "отровили" съблекалнята


Грешките на Рангник и фаталната такава срещу Ливърпул, "отровили" съблекалнята
Снимка: Getty Images

2151 0

Вчера стана ясно, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник тотално е загубил съблекалнята и много от футболистите се съмняват в методите му на работа. Днес "The Times" внесе няколко разяснение по темата и посочи някои от причините за изгубената от германеца съблекалня.

Изданието пише, че много от футболистите на "червените дяволи" са удивени от решенията на Рангник. Например, преминаването към схема с петима защитници преди мача с Ливърпул, загубен с 0:4. Това се е случило, въпреки че отборът почти не е играл в такава формация и футболистите не са запознати с нея.

Играчите също така са недоволни от коментарите, които мениджърът прави за отбора и за тях конкретно пред медиите. Някои от тях са добре запознати с това, че по време на пресконференции Рангник ги критикува публично.

В клуба не са приели добре и думите на треньора, че отборът се нуждае от десетина нови играчи. Той каза това след разгрома от Ливърпул. Запознати твърдят, че атмосферата в съблекалнята на Юнайтед е токсична.

В момента Манчестър Юнайтед заема шесто място в класирането във Висшата лига. "Червените дяволи" изпреварват седмия Уест Хем само с 2 точки, а с оглед на лошата серия, в която са, участието им в евротурнирите изглежда под въпрос. Ето какво каза Рагник след 0:4 от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички