"Готов е да умре на терена": Забитцер отличи 3-ма играчи на Манчестър Юнайтед


"Готов е да умре на терена": Забитцер отличи 3-ма играчи на Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

3024 0

Марсел Забитцер бързо стана важна част от плановете на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед. В скорошно интервю пред германския Bild - преди четвъртфиналния реванш в Лига Европа срещу Севиля, похвали и отличи трима футболисти на "червените дяволи".

Той открои световния шампион и централен бранител на Манчестър Юнайтед Лисандро Мартинес, един от капитаните Бруно Фернандеш, както и радващия се отличен откъм резултатност сезон Маркъс Рашфорд.

"Волята за победа в отбора е огромна. Психическата нагласа е изключително силно настроена за победа. Ще ви кажа трима футболисти. Нашият световен шампион - Лисандро Мартинес, би умрял на терена. За него победата е всичко. Той е защитник във всеки смисъл на думата на света. Брутален победител и лидер.

Бруно Фернандеш е много важен за съблекалнята, носи огромна отговорност. Маркъс Рашфорд е основният атакуващ футболист, нападател от световна класа, ако той е на скорост - не можеш да се отбраняваш срещу него" - сподели Забитцер. Междувременно защитник на Манчестър Юнайтед претърпя операция успешно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички