Появи се изненадващ кандидат от Висшата лига в битката за Жоао Феликс


Появи се изненадващ кандидат от Висшата лига в битката за Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

2450 0

Нюкасъл ще се бори за подписа на звездата на Челси Жоао Феликс, който в момента е под наем от Атлетико Мадрид, през предстоящия летен трансферен прозорец, твърди "Cadena SER".

Феликс се присъедини към лондончани през януари под наем от "лос рохибланкос". Португалският нападател отбеляза два гола в 15 мача за "сините" от пристигането си. А най-различни информации смятат, че собственикът на Челси Тод Боели има интерес трансферът на играча да стане постоянен през лятото.

"Сините" обаче може да се сблъскат с конкуренция от "свраките". Отборът на Еди Хау се бори да си осигури място в челната четворка и да играе в Шампионска лига през следващия сезон. Междувременно Челси е 11-ти в лигата и шансовете на тима да играе европейски футбол през следващия сезон са минимални.

Малко преди да премине на "Стамфорд Бридж" Феликс преподписа с Атлетико Мадрид до 2027 година. "Рохибланкос" обаче са готови да се разделят със своя футболист, ако получат добра оферта. Смята се, че тимът на Диего Симеоне ще приеме сума от порядъка на 100 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Духът на Роналдо изхвърли Челси от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички