Единственият отбор в Ла Лига, който не е допуснал попадение във врата си след подновяването


Единственият отбор в Ла Лига, който не е допуснал попадение във врата си след подновяването
Снимка: Getty Images/Guliver

2119 0

Футболът в испанската Ла Лига се поднови преди близо две седмици. Някои отбори вече са изиграли по 4 двубоя, а други - по 3. След тези мачове обаче остана само един тим, който все още не е допуснал попадение в своята врата.

Това е Барселона. Каталунците подновиха сезона като лидери, които държат титлата в ръцете си, но след равенството срещу Севиля трябва да се надяват на грешна стъпка от Реал Мадрид, защото в противен случай титлата поема към столицата.

Въпреки грешната стъпка обаче отборът на Кике Сетиен остава единственият, който не е допуснал гол в своята врата. "Блаугранас" победи Майорка (4:0), Леганес (2:0) и Атлетик Билбао (1:0), като завърши 0:0 със Севиля. За сравнение - Реал е допуснал вече 2 попадения - по 1 от Ейбар и Реал Сосиедад (но има само победи).

Атлетико (Мадрид) в 4 двубоя и Селта в 3 са следващитие с най-добра защита, като имат по 2 инкасирани попадения в своята врата. Селта обаче взе само 4 точки от тези двубоя, докато "дюшекчиите" - цели 10. Тази вечер (24.06) Реал Мадрид посреща Майорка. Междувременно, Кике Сетиен сподели какво липсва на Барселона след подновяването на Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички