Артур размисли, готов е да напусне Барселона


Артур размисли, готов е да напусне Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1965 0

За първи път, откакто се водят преговори между Барселона и Ювентус за Артур Мело, играчът обмисля да приеме предложението на "бианконерите". До последно халфът твърдеше, че желанието му е да остане на "Камп Ноу", но изглежда, че вече има друго мнение.

Барселона се опитва да стигне до баланс в бюджета си, като до края на юни ще трябва да продаде няколко играча, ако иска това да се случи. Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи бе първия, който се е свързал с Артур за трансфер, но тогава играчът бил категоричен, че не желае.

Паратичи обаче настоява и според медиите в Италия, миналия уикенд той предложил на Артур да удвои заплатата, които печели в Барселона. Въпреки мащаба на тази оферта за договор, играчът все пак потвърдил предпочитанието си да остане в Каталуния.

Фактът, че Артър е готов да изслуша тази оферта обаче, е важна стъпка в правилната посока за Юве, който сега е уверен в осигуряването на подписа си. Сега спортният директор подготвя нова оферта за договор за 23-годишния, която се надяват да бъде приета в следващите дни. Вчера Sky Sports" оповести гръмката новина, че двата клуба са постигнали съгласие за полузащитника на каталуцните Артур. Двата тима са се разбрали за трансфер на играча на стойност 80 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички