Байер Леверкузен към Челси: Плащате исканото или оставате с празни ръце


Байер Леверкузен към Челси: Плащате исканото или оставате с празни ръце
Снимка: Getty Images/Gulliver

1957 0

Германският клуб Байер Леверкузен даде да се разбере, че Челси трябва да плати исканите за Кай Хаверц пари и нито цент по-малко. Атакуващият полузащитник е основна тема през последните месеци, а дори в един момент трансферът от Байер в Челси изглеждаше сигурен.

Франк Лампард силно желае да привлече Хаверц, но “аспирините” са абсолютно непреклонни относно цената. Спортният директор на Байер Рюди Фьолер настоя, че лондончани трябва да изпълнят условията на германския клуб, за да получат Кай Хаверц, пише "Goal".

Още преди пандемията от COVID-19, треноьрът на германците Петер Бос заяви, че няма да пуснат звездата си в друг клуб за по-малко от 100млн. евро. През изминалия сезон Хаверц вкара 12 гола и направи 6 асистенции в 30 мача от Бундеслигата.

Челси вече похарчи 93млн. евро, за да си осигури услугите на Хаким Зиеш и Тимо Вернер, но ще трябва да даде поне още толкова за Кай Хаверц. Франк Лампард иска сериозни промени на много позиции, като най-вероятно ще се опита да привлече и по един защитник и вратар. А къде да гледаме мача на Челси срешу Байерн Мюнхен от Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички